Ditt besök, vårt fokus

Tiden bokas lättast online, där finns även möjlighet att sätta sig på en väntelista för behandlingstider. Mottagningen har samma ingång som Speedcenter och Jönköping Padelcenter uppe i Rosenlund. Vänligen fyll i digital hälsodeklaration innan nybesök, finns en länk i din bokningsbekräftelse. 
Besöket inleds med samtal om dina besvär och dina förväntningar med besöket. Efter det genomförs undersökningar och ortopediska tester för att ställa en diagnos. Naprapat Patrick Häggström är även utbildad inom Diagnostisk Ultraljud som kan vägleda i diagnosställningen.  

Behandlingen genomförs i samråd med dej så ställ gärna frågor under behandlingen. De flesta behandlingar innebär att Naprapaten använder sig av manuella tekniker men även belastnings rekommendationer och träning ges vid behandlingen. På kliniken i Jönköping används även fokuserad stötvåg vid behandling av ett flertal diagnoser. 
En lyhörd naprapat med akuttider och vårdavtal

Din Naprapat i Jönköping

" Målsättningen är att vara lyhörda till samtliga patienter och göra vårt yttersta att alla skall få bra förutsättningar till smärtlindring och ökad funktion."

Priser 2024
Just nu ligger det ett politisk beslut att inte erbjuda länets medborgare subventionerad vård hos Leg.Naprapater eller Leg.Kiropraktorer från 2024. 
Naprapatbehandling          780 kr*

*Nedsatt pris till 680kr vid första besök för långtidssjukskrivna, studenter och pensionärer.